Takimi Shqipëri-Kosovë-Serbi, vjen reagimi i parë nga Tirana: Përfitime të prekshme për të gjithë - Politiko.al

Takimi Shqipëri-Kosovë-Serbi, vjen reagimi i parë nga Tirana: Përfitime të prekshme për të gjithë

Takimi Shqipëri-Kosovë-Serbi, vjen reagimi i parë nga Tirana: Përfitime të prekshme për të gjithë

Mediat serbe kanë njoftuar për përgatitjet që po zhvillohen për organzimin e një takimi trepalësh të qeverive të Shqipërisë, Kosovës dhe Serbisë.

Përgatitjet për takimin janë konfirmuar tashmë zyrtarisht edhe nga Ferit Hoxha, drejtor i Përgjitshëm për Çështjet Strategjike dhe Politike në Ministrinë e Jashtme. Hoxha, nëpërmjet një postimi në ‘Twitter’, thekson se ky takim duhet të sjellë përfitime për të gjitha palët.

“Një (takim) trilateral që duhet dhe do të bëhet si gjithnjë biznes me përfitime për të gjithë”, shkruan drejtori Hoxha.

‘Danas’: Mbledhje e përbashkët e qeverive të Shqipërisë, Kosovës dhe Serbisë

COMMENTS

error: Content is protected !!