Rrëfimi i ish-të përndjekurit politik: Telefonova tek ministria e Drejtësisë më tha ‘hala s’keni ngordh ju?’ - Politiko.al

Rrëfimi i ish-të përndjekurit politik: Telefonova tek ministria e Drejtësisë më tha ‘hala s’keni ngordh ju?’

Rrëfimi i ish-të përndjekurit politik: Telefonova tek ministria e Drejtësisë më tha ‘hala s’keni ngordh ju?’

Anëtari i Autoritetit për Informimin mbi Dokumentet e ish-Sigurimit të Shtetit, Daut Gumeni, ka rrëfyer përgjigjen që i ka kthyer një prej punonjësve të ministrisë së Drejtësisë.

Gumeni tha se telefonoi tek ministria e Drejtësisë për të pyetur në lidhje me dëmshpërblimet dhe përgjigjja që i dhanë ishte ‘hala s’keni ngordh ju?’

“Mora në telefon tek ministria e Drejtësisë për të pyetur për dëmshpërblimin e të përndjekurve politikë. U prezantova kush isha dhe ajo që mu përgjigj në telefon më tha: ‘Hala s’keni ngordh ju?’”, u shpreh Gumeni në emisionin ‘Studio e Hapur’.

COMMENTS

error: Content is protected !!