Në gjyq me Katy Perry, murgesha humb jetën në sallën e gjyqit - Politiko.al

Në gjyq me Katy Perry, murgesha humb jetën në sallën  e gjyqit

Në gjyq me Katy Perry, murgesha humb jetën në sallën e gjyqit

Që prej vitit 2015 Katy Perry është në një betëejë pasi ajo ka dashur të blejë manastirin në Los Feliz të Los Angelos dhe ka ofruar  14.5 milion $ në 2015-tën . Por kryepeshkopata ka paditur këngëtaren pasi motrat nuk donin që pronën ta blinte ajo, por pronarja e një restoranti Dana Hollister.

Para se të nisnin çështjen gjyqësore Perry i ka vizituar motrat për tu mbushur mendjen por nuk ja ka arritur. Murgesha sërish nuk ka pranuar pasi mendonte se  këngëtarja të ishte provokuese. Javën e kaluar në takimin gjyqësor murgesha Catherine Roze Holzman ka humbur jetën në gjyq dhe pak para se të vdiste është shprehur:

“Katy Perry të lutem ndalo. Nuk je duke bërë asgjë të mirë veç se po dëmton njerëz”.

Për momentin çështja gjyqësore është ndaluar.

COMMENTS

error: Content is protected !!