Kadare me “E Penguara” në 7 librat e javës në ‘The New York Times’ - Politiko.al

Kadare me “E Penguara” në 7 librat e javës në ‘The New York Times’

Kadare me “E Penguara” në 7 librat e javës në ‘The New York Times’

 ‘The New York Times’ ka bërë një sugjerim me 7 librat e javës. Një ndër librat e sugjeruar është dhe vepra e Ismail Kadaresë  “E penguara”. 

Librat që ‘The New York Times’  sugjeron janë:

  • “What are we doing here? Essays” nga Marilynne Robinso (Çfarë bëjmë ne këtu? Ese)
  • “Time pieces: A Doublin Memoir”, John Banville (Copëza të kohës: Kujtime të Doublin)
  • “The Real life of the Parthenon” nga Patricia Vigderman (Jeta e vërtetë e Partenonit)
  • “Smoketown : The Untold Story of other Great Black Renaissance”, nga Mark Whitaker
  • “A girl in Exile: Requiem for Linda B”, nga Ismail Kadare ( E Penguara)
  • “An american marriage”, nga Tayari Jones (Një dasmë amerikane)
  • “Monster Potraits” nga Del dhe Sofia Samatar ( Portrete përbindëshash)

 

COMMENTS

error: Content is protected !!