Arta Marku thyen heshtjen, mësoni televizionin ku do të shfaqet të enjten në mbrëmje - Politiko.al

Arta Marku thyen heshtjen, mësoni televizionin ku do të shfaqet të enjten në mbrëmje

Arta Marku thyen heshtjen, mësoni televizionin ku do të shfaqet të enjten në mbrëmje

Kryeprokurorja Arta Marku ka vendosur të shfaqet për herë të parë në një emision televiziv. Gazetari Sokol Balla ka njoftuar se Marku do të jetë e ftuara e tij në ‘Real Story’ ditën e enjte në mbrëmje.

Intervista do të jetë e fokusuar në karrierën e Prokurores së Përkoshme të Përgjithshme; përjetimet që pati ditën që u zgjodh me 18 Dhjetor; perceptimet se ajo po heton vetëm njerëzit e opozitës; a do të hetoj Adriatik Llallën pas akuzave nga Shtetet e Bashkuara të Amerikës; peshqit e mëdhenj që do të arrestohen dhe a planifikon Marku të qëndroj në këtë pozicion pas mbarimit të afatit.

COMMENTS

error: Content is protected !!