Alla frënga - Politiko.al

Alla frënga

Alla frënga

Brenda muzeut të Luvrit, aktivistët qëndrojnë të shtrirë në shesh, në protestë për migrimin e shkaktuar nga ndryshimet klimaterike dhe kundra aktiviteteve të gjigandit francez të naftës Total, një nga mbështetësitë kryesor të muzeut.

Fotografia: Voice of America

COMMENTS

error: Content is protected !!