Lista, qeveria vendos të restaurojë pesë xhami - Politiko.al

Lista, qeveria vendos të restaurojë pesë xhami

Lista, qeveria vendos të restaurojë pesë xhami

Qeveria ka vendosur të restaurojë pesë objekte kulti të besimit mysliman. Xhamia Mbret dhe ajo e Beqarëve në Berat, teqeja e Helvetive po në Berat, xhamia e Et’hem Beut në Tiranë dhe ajo e Pazarit në Gjirokastër janë objektet e kultit të përzgjedhura për tu restauruar.

Projektet e tyre, ministria e Kulturës i ka prezantuar tek Komuniteti Mysliman i Shqipërisë për të marrë edhe sugjerimet e tyre para nisjes së punimeve.

COMMENTS

error: Content is protected !!