Lind në shtëpi, vdes në spitalin e Tiranës foshnja, në gjendje të rëndë nëna - Politiko.al

Lind në shtëpi, vdes në spitalin e Tiranës foshnja, në gjendje të rëndë nëna

Lind në shtëpi, vdes në spitalin e Tiranës foshnja, në gjendje të rëndë nëna

Një 40-vjeçare nga Tirana ka lindur foshnjen e saj në shtëpi në kushte jo të përshtatshme. Pas lindjes ajo është dërguar në spital, por foshnja fatkeqësisht nuk ka mundur të mbijetojë. Po ashtu, mësohet se dhe nëna është në gjendje shumë të rëndë shëndetësore. Bëhet me dije se 40 vjeçarja është me çrregullime mendore, por nuk jepen detaje të tjera.

COMMENTS

error: Content is protected !!