Bes Kallaku dhe Ylli Baka me bashkëpunim të ri, publikojnë klipin - Politiko.al

Bes Kallaku dhe Ylli Baka me bashkëpunim të ri, publikojnë klipin

Bes Kallaku dhe Ylli Baka me bashkëpunim të ri, publikojnë klipin

Megjithëse Bes Kallaku e pranon kudo se nuk është një këngëtar, ai po publikon këngë e klipe më shumë se këngëtarët e afirmuar. Gjithashtu Besi bën  dhe koncerte duke gjeneruar të ardhura ekstra dhe nga “profesioni” i ri tij.

Aktori i humorit ka sjellë një bashkëpunim të ri me Ylli Bakën. “Çohu kërceni” mban titullin kënga më e re e tyre, e cila është një projekt nga Irkenc Hysa.

COMMENTS

error: Content is protected !!