Ngjyrat e natës - Politiko.al

Ngjyrat e natës

Ngjyrat e natës

Një treg nate, i quajtur Talad Nud Rod Fai, gëlon në Bangkok, Tajland, pas qendrës së madhe tregtare Esplanade. I hapur vetëm në mbrëmje dhe gjatë natës, tregu ofron ushqime dhe mallra me ulje për turistët dhe vendasit.

Fotografia: National Geographic 

COMMENTS

error: Content is protected !!