Ku zgjodhën të kalojnë pushimet Ermal Mamaqi dhe Nora  Istrefi - Politiko.al

Ku zgjodhën të kalojnë pushimet Ermal Mamaqi dhe Nora  Istrefi

Ku zgjodhën të kalojnë pushimet Ermal Mamaqi dhe Nora  Istrefi

Jemi në dimër dhe tashmë natyra e bukur me dëborë, gati për të bërë ski i tërheq të gjithë.

Moderatori Ermal Mamaqi  me djalin e tij kanë zgjedhur të kalojnë disa orë në mal mes dëborës. Po ashtu dhe këngëtarja Nora Istrefi nuk i ka rezistuar borës. Ajo ka publikuar një video në rrjetet sociale teksa puth fansat e bën ski.

Ndonëse të dy veç e veç me të dashurit e tyre, Nora dhe Ermali kanë shijuar natyrën e bukur me dëborë.

COMMENTS

error: Content is protected !!