Fotot/ Libri për Berishën mbledh të djathtët: Laura Vorpsi një mami 'in' - Politiko.al

Fotot/ Libri për Berishën mbledh të djathtët: Laura Vorpsi një mami ‘in’

Fotot/ Libri për Berishën mbledh të djathtët: Laura Vorpsi një mami ‘in’

Botuesi i Politiko.al, Alfred Lela ka mbledhur sot në promovimin e librit ‘Ut heri dicebamus: Fjalori politik i Berishës 90-92’, shumë personazhe të së djathtës. Megjithëse Berisha nuk ka marrë pjesë në promovim, dhe po ashtu kryetari i PD, Basha, deputetë, ish-ministra dhe figura të tjera të së djathtës, por edhe njerëz të medias, botimeve, botës universitare etj., u mblodhën të premten në Hotel Tirana.

Laura Vorpsi, është shfaqur në krah të të shoqit Teo Çami, disa muaj pasi është bërë nënë. Vorpsi, zëdhënësja e Berishës në kohën kur ai ishte Kryeministër, nuk ka munguar në promovomin e librit për Doktorin. Fotot e tregojnë në formë, një mami ‘in’.

 

 

 

COMMENTS

error: Content is protected !!