Stilistja Enada A’t Nikolla flet për artistët: Janë shumë të vështirë, kë pëlqej nga këngëtarët - Politiko.al

Stilistja Enada A’t Nikolla flet për artistët: Janë shumë të vështirë, kë pëlqej nga këngëtarët

Stilistja Enada A’t Nikolla flet për artistët: Janë shumë të vështirë, kë pëlqej nga këngëtarët

E ftuar në Wake Up, stilistja Enada At’Nikolla tha se shumica e artistëve shqiptarë janë shumë të vështirë për t’u veshur.

 “Shumicës nuk i pëlqen të ndryshojë stil, kanë mbetur po tek e njëjta pamje pavarësisht se nuk u shkon dhe kanë probleme me imazhin. Më pëlqen shumë Venera Lumani, dhe mënyra se si vishet ajo”, u shpreh stilistja e njohur.

At’Nikolla ndau me publikun edhe momente nga jeta e saj private. Ajo foli për marrëdhënien e saj me dy fëmijët dhe bashkëshortin, të cilët – sipas saj – janë suporti më i madh në rrugën që ka zgjedhur.

COMMENTS

error: Content is protected !!