Shkrimtarja shqiptare për median zviceriane: Shqipëria bastion i kanabisit; politikanët janë të korruptuar - Politiko.al

Shkrimtarja shqiptare për median zviceriane: Shqipëria bastion i kanabisit; politikanët janë të korruptuar

Shkrimtarja shqiptare për median zviceriane: Shqipëria bastion i kanabisit; politikanët janë të korruptuar

Shkrimtarja shqiptare, Elvira Dones ka folur për median zviceriane “Tages-Anzeiger”, për veprat e saj, por edhe për situatën në Shqipëri.

Dones ka theksuar se Shqipëria do të presë shumë për t’u bërë anëtare e Bashkimit Evropian, për sa kohë qeveria është korruptuar.

“Shqipëria është bastion i tregtisë së kanabisit dhe kokainës, ndërsa politikanët kanë vetëm një qëllim kur vijnë në pushtet: pasurimin personal. Pa marrë parasysh prejardhjen e tyre”, ka deklaruar Elvira Dones.

Dones ka qenë gjithashtu kritike në mediat e huaja edhe kur vendi drejtohej nga qeveria e ish-kryeministrit Sali Berisha.

COMMENTS

error: Content is protected !!