Matchy-matchy - Politiko.al

Matchy-matchy

Matchy-matchy

Mbretëresha Elizabet takohet me George Adesola Oguntade, Komisioneri i Lartë i Republikës Federale të Nigerisë, dhe gruan e tij, znj. Oguntade, teksa Oguntade dorëzon Letrën e tij të Kredencialeve, gjatë një takimi privat në Buckingham Palace, në Londër.

COMMENTS

error: Content is protected !!