Mandati i Kryeprokurorit, Bylykbashki: Çfarë mbaj mend nga Vasilika - Politiko.al

Mandati i Kryeprokurorit, Bylykbashki: Çfarë mbaj mend nga Vasilika

Mandati i Kryeprokurorit, Bylykbashki: Çfarë mbaj mend nga Vasilika

Deputeti Demokrat Oerd Bylykbashi ka replikuar me deputetët socialistë sot në Komisionin e Ligjeve për mandatin e Prokurorit të Përgjithshëm që sipas tij duhet të zgjidhet patjetër me 3/5 e mbrojtjes me një mandat të qartë qeverisës.

Sipas Bylykbashit për mandatin e kryeprokurorit ka patur vetëm një datë me ligj, dhe ajo është data 1 shtator e cila ka ikur dhe tashmë nuk zhbëhet.

“Lidhja shkak-pasojë është ajo që mbaj mend nga Vasilika”, u shpreh Bylykbashi, duke theksuar se nëse kryeprokurori nuk do të zgjidhet me shumicë do të ketë pasoja.

COMMENTS

error: Content is protected !!