Hidhet shorti, zgjidhen anëtarët e KED nga 4 institucionet - Politiko.al

Hidhet shorti, zgjidhen anëtarët e KED nga 4 institucionet

Hidhet shorti, zgjidhen anëtarët e KED nga 4 institucionet

Është hedhur sot shorti për anëtarët e Këshillit të Emërimeve në Drejtësi, ku janë shpallur dhe fituesit.

Anëtar nga gjykaka Kushtetuese janë zgjedhur:

1.Besnik Ymeraj

2.Altina Xhoxhaj. Ndërsa zëvendësuese nga  gjykatës kushtetuese është zgjedhur Viktore Tusha.

-Anëtarë të këshillit të Emërimeve në Drejtësi nga gjyqtarët e Gjykatës së Lartë u zgjodhën:

1.Artan Broci –anëtar i përhershëm

2. Shkëlzen Selimi- zëvendësues

– Anëtar nga Prokuroria e Përgjithshme u zgjodh Rovena Gashi, e vetmja kandidate.

-Anëtarë nga  gjykatat e Apelit:  

1. Gentian Trenova

2.Fatjona Memca

COMMENTS

error: Content is protected !!