Botuesi i pavarur, Sazan Guri me stendën e tij në panair - Politiko.al

Botuesi i pavarur, Sazan Guri me stendën e tij në panair

Botuesi i pavarur, Sazan Guri me stendën e tij në panair

Një stendë për një botues, a ka qenë pikërisht kjo ideja e Prof. Sazan Gurit?

 Me sa duket atij i pëlqen të dali gjithmonë të jetë i pavarur, këtë vit ka zgjedhur që në panair të ketë stendën e vetë.  Në katin e dytë të pallatit të kongreseve një stendë e vogël e pozicionuar në një kënd shumë strategjik, mbanë emrin e ambjentalistit të njohur, Prf. Sazan Guri.

Janë të gjitha botimet e Gurit, “Stratigrafia sekuenciale”, “Udhët e Tiranës në udhëkryq dyrrotak apo motor-ak”, “Nga qytetar i përpjekur në qytetar të parë”, e shumë të tjera.

Aty mund të gjejmë dhe vetë Gurin, i cili përveçse ka personalizuar stendën, shërben edhe për të shitur botimet e tij.

COMMENTS

error: Content is protected !!