WhatsApp nxjerr opsionin e shumëpritur, s’do rrezikoni nga mesazhi juaj - Politiko.al

WhatsApp nxjerr opsionin e shumëpritur, s’do rrezikoni nga mesazhi juaj

WhatsApp nxjerr opsionin e shumëpritur, s’do rrezikoni nga mesazhi juaj

 Herë pas here aplikacionet sjellin surpriza të reja për përdoruesit e saj.

Këtë herë është whatsApp që vjen me risinë e re dhe që çdokush prej nesh shpeshherë e kërkon.

Nëse jeni penduar që keni dërguar një mesazh, whatsApp tashmë do t’ju japë mundësinë që ta fshini atë, pa e marrë marrësi. Kështu që edhe nëse pendoheni për ndonjë mesazh të dërguar kur ju nuk jeni të kthjellët, do keni mundësi ta fshini në kohë.

COMMENTS

error: Content is protected !!