Punimet te ‘Qemal Stafa’, kulla merr përparësi mbi stadiumin (FOTOT) - Politiko.al

Punimet te ‘Qemal Stafa’, kulla merr përparësi mbi stadiumin (FOTOT)

Punimet te ‘Qemal Stafa’, kulla merr përparësi mbi stadiumin (FOTOT)

Ka mbetur edhe më pak se një vit nga data kur parashikohet të inaugurohet stadiumi i ri ‘Arena Kombëtare’ dhe zyrtarët e FSHF-së janë shprehur më herët të kënaqur me ecurinë e punimeve.

Situata në terren tregon se kulla disa katëshe, pjesë projektit të stadiumit të ri, ka marrë përparësi mbi pjesët e tjera të kompleksit. Gjysma e kullës pothuajse ka përfunduar, ndërkohë sa i përket stadiumit janë ndërtuar shkallët ku do të ngjiten tifozët.

Përveç kullës që tashmë ka marrë formën përfundimtare dhe shumë shpejtë do jetë e përfunduar, pjesa tjetër nuk ngjan ende si stadium.

Kryeministri Edi Rama dhe presidenti i FSHF-së, Armand Duka kanë deklaruar se stadiumi do të jetë gati më 1 shtator të 2018-ës.

COMMENTS

error: Content is protected !!