Nicole Scherzinger: Jam dorështrënguar sepse kam patur jetë të vështirë - Politiko.al

Nicole Scherzinger: Jam dorështrënguar sepse kam patur jetë të vështirë

Nicole Scherzinger: Jam dorështrënguar sepse kam patur jetë të vështirë

Në një intervistë për “Cosmopolitan”, Nicole Scherzinger ka deklaruar se gjatë kohës së shkollimit  i është dashur të punoj duke e nisur që nga  kozmetike e deri te  këngëtare operistike.  Periudha më e vështirë e saj ka qenë ajo e gjimnazit pasi në atë periudhë i është dashur të shiste dhe gjakun për të fituar lekë e për të ngrënë bukë.

Familja e këngëtares ka qenë e varfër dhe ajo nuk i ka pasur gjithmonë çfarë ka dashur. “Unë e dua familjen time pavarësisht se ata kanë pasur mundësinë të më blejnë shumë gjëra. Unë e arrita duke punuar dhe jam shumë krenare për këtë, të gjithë befasohen me mua se jam shumë dorështrënguar” është shprehur Nicole.

COMMENTS

error: Content is protected !!