Ndizet sheshi “Skënderbej”, Shkëlzen Doli luan muzikën e “shpirtit” shqiptar - Politiko.al

Ndizet sheshi “Skënderbej”, Shkëlzen Doli luan muzikën e “shpirtit” shqiptar

Ndizet sheshi “Skënderbej”, Shkëlzen Doli luan muzikën e “shpirtit” shqiptar

Në 23 shtator në sheshin “Skënderbej”, Shkëlzen Doli me Albanian Soul do të luajnë për disa orë muzikën më të mirë shqiptare.

Në koncertin e drejtuar nga maestro Doli do të jenë edhe 73 instrumentistëve nga të gjitha trojet shqiptare.

Në skenë së bashku me Shkëlzen dolin do të jenë të ftuar edhe Luca Monti: Një ndër pianistët më të famshëm dhe më të talentuar botëror, i vlerësuar dhe me shumë çmime ndërkombëtare.

Walter Auer: Soloflautist i Filarmonisë Vjeneze

Sebastian Bru: Udhëheqës i çelisteve në Filharmoninë e Vjenës

Remy Ballot: Dirigjenti më i suksesshëm klasik në arenën ndërkombëtare

Mirjam Tola: Soprano me famë botërore, një ndër zërat më të mirë shqiptar në arenën ndërkombëtare.

Agron Peni: Kitarist virtuoz nga Kosova.

COMMENTS

error: Content is protected !!