Le të bëhet dritë... - Politiko.al

Le të bëhet dritë…

Le të bëhet dritë…

San Fransisko–Rrufetë ndezin qiellin në një shtrëngatë të rrallë. Masat e ftohta ajrore mbi gji dhe mjegulla e famshme e qytetit rrallëherë lejojnë një shfaqje të tillë.

Fotografi: UPI/Barcroft Images

COMMENTS

error: Content is protected !!