Drejtuesi “Apple” në siklet gjatë prezantimit të modeleve të reja, dështoi të përdorte “Face ID” - Politiko.al

Drejtuesi “Apple” në siklet gjatë prezantimit të modeleve të reja, dështoi të përdorte “Face ID”

Drejtuesi “Apple” në siklet gjatë prezantimit të modeleve të reja, dështoi të përdorte “Face ID”

Një nga drejtuesit e “Apple” është vënë në siklet gjatë prezantimit të modeleve të reja iPhone.

Shefi për softuerët, Craig Federigi u përpoq të përdorte aplikacionin e ri për njohjen e fytyrës, “Face ID” për të hapur telefonin, por dështoi.

“Apple” ka prezantuar modelet e reja ku spikat iPhone X dhe më pas vijnë modelet iPhone 8 dhe 8 Plus që janë përmirësime të iPhone 7 dhe 7 Plus.

 

COMMENTS

error: Content is protected !!